on korvi lisatud

 

5 nippi, mille järgi päikesekaitsetoode valida

  • Elustiil
Blogipostituse bänner

Suvi on täies hoos ja koos sellega saabub ka rohkelt aega, mida veedame õues sportides ja päikest nautides. Tihti aga unustame, et pikalt päikese käes viibimine võib meie nahka jäädavalt kahjustada. Kas teadsid üldse, et nahk on inimese suurim organ? On väga oluline selle eest hoolitseda nõnda, et säiliks selle tervis, ilu ja nooruslikkus. Vaatame, kuidas valida endale just see õige kreem.

Miks on päikesekaitse oluline?

1. Naha kaitse ja nooruslikkus
Päikesekiirgus on üks peamisi naha vananemise põhjuseid. UV-kiired kahjustavad nahka, põhjustades kortsude ja tumedate laikude teket. Kvaliteetne päikesekreem kaitseb nahka tõhusalt UVA ja UVB kiirguse eest. See vähendab nahavähi riski ja hoiab ära päikesepõletuse ning aitab hoida naha noorusliku ja terve.

2. Niisutus
Sportimine ja päike võivad nahka veelgi kuivatada, muutes selle karedaks ja ärritatuks. Päikesekaitsetooted pakuvad mitte ainult kõrget päikesekaitset, vaid ka intensiivset niisutust, et hoida nahk pehme ja elastne.

3. Spetsiaalselt sportivale naisele
Sportiv naine võiks valida  päikesekaitsetooted, mis on loodud spetsiaalselt aktiivsele naistele. Need on veekindlad ja higi suhtes vastupidavad, tagades, et kaitse püsib ka intensiivse treeningu ajal.

5 nippi, mille järgi valida kvaliteetne päikesekaitsetoode

Kreemi valimine võib olla paras pähkel, sest mõni kreem lihtsalt ei sobi sinu nahatüübiga või elustiiliga.

1. Tasakaalustatud koostis
Valige kreem, mis sisaldab õiges koguses olulisi mineraale ja antioksüdante, mis aitavad säilitada naha tervist ja kaitsevad kahjulike vabade radikaalide eest.

2. Sobib just sinu nahaga.
Hea päikesekaitsekreem imendub kiiresti, ei jäta nahka rasvaseks ja on mugav kasutada ka intensiivse treeningu ajal. Vali just enda nahale sobiv kreem, geel, või vesi, millel on sobiv päikesekaitsefaktor.

3. Lihtne ja mugav kasutada
Jälgi kreemi valikul selle lõhna, konsistentsi ning ka pakendit. Sportimisel on väga mugav kerge koostisega spray, kuid toonivate omadustega päikesekaitsekreemis võivad hoopis palju pahandust tekitada.

Mugav pakend on sportides oluline

4. Veekindlus ja higikindlus
Spetsiaalselt sportivatele naistele mõeldud kreemid on veekindlad ja higikindlad, tagades, et kaitse püsib ka pärast ujumist või treeningut.

5. Dermatoloogide soovitatud
Valige päikesekaitsetooted, mida soovitavad dermatoloogid, et tagada maksimaalne kaitse ja hooldus teie nahale. 

Egle soovitab:
“Minu lemmikuteks on ISDIN päikesekaitsetooted, sest need pakuvad suurepärast kaitset ja on ideaalsed aktiivsele elustiilile. ISDIN kreemid on veekindlad ja higikindlad, nii et võin muretult treenida ja päikest nautida. Need imenduvad kiiresti ja ei jäta nahka rasvaseks, mis on treenides väga mugav. Lisaks on ISDIN tooted dermatoloogiliselt testitud ning niisutavad ja hooldavad mu nahka, hoides selle terve ja nooruslikuna. Aktiivsele naisele on ISDIN tooted tõesti parim valik, sest need on loodud just sportliku elustiili vajadusi silmas pidades!”

ISDIN toodetega saad tutvuda Apotheka Beauty veebipoes.

Nautige suve ja hoolitsege oma naha eest!

Meie partnerid